Select your own language

woensdag 30 mei 2012

Vandaag een gezellige brief van Sabrina met een HELE mooie postzegel erop. Ik moet weten waar zij die gekocht heeft :) Een kaart van de cute animal postcard swap van Swap-bot en een grote envelop.
 Lekker kleurrijk :)
 Wauw!
Kijk, kijk, kijk dit zat er in de grote envelop. Ik heb mijn boek binnen...
 Good mail day, over creatieve enveloppen/post. Zo leuk! :)
Dit gaat op de bus. Een envelop met het thema geel van Swap-bot op weg naar Amerika. 
 En een envelop voor Tiffany -van Swap-bot- ook in Amerika.

4 opmerkingen:

 1. Ik heb die postzegel gezien in winkels waar ze wenskaarten verkopen. Helaas is die actie afgelopen (ook ik viste achter het net :-| )...
  (op internet vond ik ook een winkel: zie http://primeravanhove.blogspot.nl/2012/03/gratis-postzegels.html ).
  Maar gelukkig worden er best veel mooie postzegels uitgebracht (vind ik). Tegenwoordig (= sinds jammergenoeg de postkantoren sloten) koop ik ze bij Bruna of via collectclub.postnl.nl . En je kunt je laten verrassen met oude (gulden, nog steeds geldig!) postzegels door postzegelsmetkorting.nl (maar die kan je vast al lang :-)
  'Good mail day', geweldig mooi boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja jammer hè dat de zegels een actie waren. Ik zal eens op Internet kijken bij de site die je noemde. Ik vind sowieso de gekleurde NL zegels van nu wel mooi.(Groene post). De oude gulden zegels heb ik vorig jaar uit een oud postzegel album van mij gevist en gebruikt. Ik heb ze nog nooit besteld op de website, kan ik weleens doen ja. :) O, en Good mail day is zooo leuk. Heb jij hem ook?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat boek lijkt me leuk! Staan er mooie dingen in?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja dat boek is heel erg leuk! Ik zal eerdaags eens wat foto's maken van de binnenkant en plaatsen op mijn blog. Of misschien kun je op Bol.com ook de binnenkant bekijken?

  BeantwoordenVerwijderen