Select your own language

zondag 13 mei 2012

Moederdag! Zo lief...dit heb ik van Mylène gekregen! ;)
Gisteren vond ik in de kringloopwinkel voor 1,75 dit leuke apparaatje: de Swirl Art. Je doet er papier in, draait hem rond en tegelijkertijd druppel je er verf in. De verf was nog prima trouwens. Geeft heel leuk resultaat en ik kan het goed gebruiken voor mijn mail art enveloppen. :) Ik doe er dan wel plakplastic overheen tegen de regen.
Deze bakjes hebben ze nu bij Action. 5 voor 1,79. Ideaal voor mijn knutselspul zoals tape, vlaggetjes, postzegels, foamstickers etc. Het is zo handig dat ik ze kan stapelen.
Gisteren vertelde ik al over mijn vondst van die dag: de oude gestempelde postzegels uit allerlei landen. Vandaag dacht ik: Wacht ik kan leuk de enveloppen voor Amerika die straks op de bus gaan nog even verder versieren met die postzegels. Ik enthousiast aan het plakken, tot ik me ineens bedacht dat ze misschien nog wel eens geld waard zouden kunnen zijn hmmm...Ik heb de rest van de zegels maar even apart gelegd hihi. Zo heb ik de enveloppen beplakt, voor en achterkant.
Mijn pen viel van tafel...precies in mijn pantoffel :) Foto waard toch?
Uitgaande post vandaag. Een envelop naar Ina in Noorwegen.
Ik heb gelijk mijn nieuwe tape van Action gebruikt.
Postcrossing kaart naar Stella in China.
Jeetje wat een lang adres...
Zelfgemaakt kaartje naar Mariska voor de geboorte van haar dochter.
De envelop.
En tenslotte mijn kleine vriend. Had ik hem net gered uit de spoelbak in de keuken, vliegt hij in een pan water. Helaas...hij was niet meer te redden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten